torsdag den 22. april 2010

Tekniktrøje

Nu har jeg tidligere syet et tekniktæppe, nemlig et patchworktæppe, hvor man prøver flere forskellige teknikker af, så mit første trøjeforsøg på strikkemaskinen må vel så være en tekniktrøje....Jeg har i hvert tilfælde lært rigtig meget. Og lavet samtlige tænkelige fejl samt nogle nye udspekulerede nogle også. Men resultatet er blevet rigtig godt. Jeg er helt tilfreds. Måske også fordi jeg simpelthen elsker sømandsbobler, og det kan maskinen strikke. Det gav i sig selv en del udfordringer, men man kan redde meget med nål og tråd. Og jeg skal nok få slidt denne trøje op. Prikken over i'et er lækre, lækre keramikknapper fra Birthe Sahl, købt hos Bente Rønberg.Faktaboks:
Garn: Junik supersoft i farve Kingfisher, superflot farve med dejligt spil
Mønster: Selvudregnet. Ærmerne er blevet lidt for lange og lidt snævre i manchetten, men det kan jo ændres til næste gang.
Strikket på strikkemaskine
Hot or not: Den er særdeles varm, og jeg er vild med den.

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Nøj - din første, hjemmedesignede trøje! Den er rigtig flot. Jeg kan godt forstå, du er vild med den! (Og jeg glæder mig til at se den mandag)

Tineke sagde ...

Godt gået, er imponeret, både hjemmekomponeret design og på strikke maskine, godt gået.

Dorthe sagde ...

Øj, den kan du godt være tilfreds med! Ser bare rigtig dejlig ud. Glæder mig også til at se den live mandag. Knus

Lisbeth sagde ...

Tak for roserne, som jeg straks har labbet i mig.
God weekend til alle.