tirsdag den 20. april 2010

Spejderne skal til England!


Sidste år var der "Blå Sommer", hvilket er spejdernes store fælleslejr, som kun bliver afholdt hvert 5. år. Til den lejlighed fik Bent Byg spejderne en venskabsgruppe fra Nordengland: "North Cumbria girlguiding". Nu vil de frygtelig gerne på genvisit i 2010, og det kan vi kun støtte dem i. De arbejder hårdt på at skaffe penge til turen - det skal jo ikke alt sammen bare komme flyvende ned fra himlen!

De har indsendt en video til Spar Nords konkurrence, som kan give dem et tilskud på 10.000 DKK. Ikke nogen særlig god video, men pyt, det er formålet, som tæller. Det vil hjælpe dem, hvis I også stemmer på dem, hvilket I kan gøre på denne link. 1.000 tak!

5 kommentarer:

Madame sagde ...

Jeg håber, de unge mennesker vinder Spar Nords konkurrence. Og jeg synes, det er en rigtig god idé, at de selv prøver at tjene penge til deres spændende rejse :-)

Merete sagde ...

Jeg krydser finger for at de kommer afsted. Jeg var selv i Ungarn med spejderne, i min ungdom.
Så der er stemt
Merete

christunte sagde ...

Så er der stemt! Det er jo næsten ikke til at holde ud at se på så friske, unge mennesker, der mangler noget at lave (og opleve)

Lisbeth sagde ...

Tak skal I alle have. Ja, de har så meget glæde af spejderlivet. Så vi støtter alt hvad vi kan, og forsøger at se væk fra egne behov og ønsker.

Rosenvang sagde ...

Jeg har selv været spejder og haft utrolig mange gode oplevelser. Her i blandt i Landslejr. Så de unge mennesker har helt klart fået min stemme og jeg håber meget de kommer afsted.