mandag den 12. april 2010

Weekend med forår


Så kom den weekend, der bød på de aktiviteter, vi har "set" frem til hele vinteren: Havearbejde. Åh, hvor vi dog ikke elsker det, men det er nødvendigt, og man får da både motion og frisk luft samtidig, så måske er det ikke så slemt alligevel.Lørdag ordnede vi vores lille have, hvor roserne blev klippet, lavendlerne også klippet, samt hindbær/brombær/desværre også blåbær og syrisk rose totalt barberet. Det bliver da helt spændende, hvor meget, der kommer igen. Det bliver nok ikke mange brombær, børnene kan spise i år fra buskene, som altså lige for nærværende er borteroderet.Lørdag aften var vi hos gode venner, som havde fundet den gode Amarone frem fra skabet. Nu har de så en del flasker færre, men vi havde det superhyggeligt og rart. Mit gudbarn fik også næsten lokket moderen med på pige/kvindetur til New York til efteråret, og vi ser frem til det.
Søndag bød så på mere havearbejde i en gammel have et andet sted i Hørsholm.Louise og en veninde fandt megen morskab i at klatre i æbletræet og klippe nogle af de nye topskud af.Vi nød vejret, og var dejligt trætte om aftenen.
Mandag morgen kunne de fleste af vores muskler mærkes... Men det er jo sundt og godt.

2 kommentarer:

Merete sagde ...

Åh Lisbeth, hvor kan jeg dog kun give dig ret i det med havearbejde. Det er bare noget som skal overståes.
Merete

Madame sagde ...

Det lyder dejligt med masser af motion via havearbejde - efter den lange vinter bliver man lidt kulret af glæde over at kunne komme ud i haven igen :-) Men måske nok så meget bare at sidde at kigge på alt det smukke :-)