torsdag den 8. april 2010

Påske mm

Så gik den påske, vips røg den forbi mine forbløffede øjne! Jeg kan altså ikke vænne mig til, at tiden flyver sådan afsted. Men det var en god påske.Langfredag var familien til påske"frokost" heroppe. Hyggeligt, og en fantastisk god lammekølle vi fik.Weekenden gik med arbejde, og mandag var Claus i Tisvilde til løb. Jeg strikkede på min maskine, og hentede Louise, som havde været på spejderlejr hele påsken. Hun havde haft en fantastisk oplevelse, selvom det havde været en meget kold en. Da jeg hentede hende, så hun lidt udstoppet ud, og det var hun sådan set også... En tynd bomuldsbluse inderst, herefter en sømandsbluse i uld, en Blå Sommer Fleece, en softshell og yderst uniformsjakken.... Alligevel frøs hun. Efter et langt varmt bad puttede hun sig i sin sovepose og så fjernsyn, herligt. Sådan en lejr lærer børnene at værdsætte vores moderne bekvemmeligheder, såsom varmt vand, opvaskemaskine, seng mm. Hun var meget glad og taknemmelig, så det var en fornøjelse at få hende hjem igen.

Jeg har fået lavet lidt småting færdige: Først en hue:
Faktaboks:
Garn: Silketweed fra Drops, dejligt blødt.
Pinde: Knit-picks nr. 4, yndlingspinde.
Mønster: Tja, et rør af 1x1 rib, strikket langt nok til et ombuk, lukket som på strømpetå, syet de to ender sammen, og sat en hæklet blomst midt på.
Hot or not: Hot, hot, Louise har adopteret den, selvom den egentlig var til mig, men vi må jo dele.
Så et par af de evindelige strømper, strikket på maskine af Arwetta til Louise, som elsker de strømper.
Sidst men ikke mindst har jeg faktisk fået lavet en bluse til mig selv! Man tror det knapt, derfor er billedet af den også lige kommet på hovedet... Den er lidt grænseoverskridende, da den er meget udringet, men det er jo en sommerbluse.
Faktaboks:
Garn: Merceriseret garn købt på strikkefestivallen
Pinde: Knit-picks 2½, mine absolutte yndlings, selvom det jo tager en krig på så tynde pinde.
Mønster: Modificeret Marianne Isager Zig-zag top med selvkomponerede ærmer.
Hot or not: Tja, måske bliver jeg glad for den, nu må vi se.

6 kommentarer:

christunte sagde ...

Den er da godt nok fin!
Meget fine farver. Mon ikke du bliver glad for den? (Og så er jeg glad for, at der er andre end mig, der også bedst kan lide de lidt mere begrænsede halsudskæringer...)

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den er rigtig flot, håber da at du bliver glad for den.

Dorthe sagde ...

Wauv - den er blevet flot! Utroligt at du holdt ud! enig mht. halsudskæring, men det bliver sikkert ok til sommer. Glæder mig til at ses lige om lidt.

Madame sagde ...

Det var godt, at du fik varmet Louise op igen! Ja, moderne bekvemmeligheder er svære at undvære, jeg ville meget nødigt - men det må have været en spændende oplevelse for hende at være på spejderlejr.

Sikke en skøn sommerbluse du har strikket!

Lisbeth sagde ...

Tak for kommentarerne. Tiden vil vise, om jeg bliver glad for blusen, umiddelbart er den meget udringet, men den var sjov at strikke, så det går.

Laila: sagde ...

Det er godt med udringede bluser, Lisbeth... ;o)