torsdag den 1. april 2010

Strikkekursus II


I weekenden tog Dorthe og jeg igen nordpå til Holstebro for at lære mere hos Bente Rønberg. Vi havde lejet sommerhus i Lemvig gennem arbejdet. En lille ferielejlighed på Nørre Vinkel feriecenter lige ved siden af golfbanen. Det var nu ikke meget, vi så til de omgivelser, da de fleste vågne timer blev tilbragt ved strikkemaskinen, og som vi dog lærte. Jeg fik styr på en del af mønstrene i min maskine, så nu kan jeg strikke tuck og skipmønstre. Lacemønstrene gemte jeg til senere. Jeg fik også hold på fair isle, lidt sjovt, da jeg ikke behersker denne teknik med pindene. Dorthe brugte hele weekenden på at forstå ribapparatets hemmeligheder, og der var mange. Men det bliver spændende, hvilke kreationer, hun kan skabe med det. Jeg tør slet ikke overveje at pakke mit ud endnu, har rigeligt i selve maskinen. Det var en god og lærerig weekend, selvom jeg var lidt brugt søndag aften efter de 400 km hjem. Der var dækket op til det store bamsebryllup med hjemmebagt bryllupskage, så jeg mandede mig op til fest.... Jeg havde fået et par fridage, som blev brugt på forskellige aktiviteter, og efter en rolig arbejdsdag har påsken også ramt os. Vi startede påsken med at besøge nogle venner. En rigtig god aften med godt selskab og perfekt påskemad, uhm.
Det bliver en rolig påske i år, da jeg skal arbejde hele weekenden. Louise er taget på spejdertur, og jeg savner hende allerede. I dag har vi været til brunch for at fejre en af vennerne, det var superhyggeligt og rart. I morgen kommer familien til påske"frokost" her, så der skal laves lidt mad, men strikkemaskinen bliver nok også rørt lidt. Jeg er gået i gang med en rød sommerbluse, men kommer til at mangle 100 g garn, så jeg kaster noget andet på pindene, indtil jeg får skaffet lidt mere garn....

1 kommentar:

christunte sagde ...

Det er altså imponerende, hvilke muligheder der åbenbart er i en strikkemaskine! Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af den.