fredag den 12. september 2008

Fredag

Så er det sandelig week-end igen. Tiden flyver afsted, og vi når ikke meget andet end arbejde og sove... I aften står den på afslapning i sofaen med strikketøj/hækletøj og tv. I morgen skal Louise og jeg i Tivoli med min søster, min mor og min moster. Min moster bliver 80 år, og vi har inviteret hende til frokost som fødselsdagsgave. Efter frokosten skal vi på besøg hos Claus' fætter. Nissebowlen skal afleveres.Det er et arvestykke fra min svigerfars familie, og den er mere sjælden end køn. Men Claus' fætter vil gerne have den, så det får han. Og vi er da glade.

Søndag skal vi til frokost, da en af vennerne har fødselsdag, det bliver hyggeligt. Heldigvis har jeg fri mandag, så jeg kan få vasket, strøget og ryddet op.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Jeg kan godt forstå fætter Claus - den er da vidunderlig :-)