søndag den 28. september 2008

Oprydning, suk


Så gik der tid med det... Hele søndagen er blevet brugt til at rydde op i arbejdsværelset, og vi er ikke færdige endnu. Men vi har fået smidt en masse ud, herligt. Vi fyldte Claus' bil, som er en stationcar, med affaldsposer, så der er blevet lidt mere luft. Herligt at få ryddet ud. Jeg har fyldt 6 plastikkasser med stof, garn og papirer, det skulle gøre roderiet mindre. Jeg skal dog have købt lidt mindre kasser til reolen, så det bliver først tirsdag, jeg kan komme videre.Jeg kom også til at bestille lidt garn hos markno, som har udsalg. Louise er dog lidt bekymret, for hun synes, jeg køber mere garn, end jeg bruger. Så hun bad mig om ikke at købe mere, for hun forudså de bjerge af garn, der vil være efter mig, når jeg engang er død. Jeg prøvede at berolige hende med, at jeg da ikke regner med at dø de første 30 år, men det ændrede ikke hendes indstilling. Så jeg er bange for, at jeg får påbudt indkøbsstop i den nærmeste fremtid. Jeg må bare få strikket lidt mere, for jeg har planlagt en tur til Kolding om en måned. Hun kommer IKKE med.

Ingen kommentarer: