lørdag den 20. september 2008

Hjemmehygge


Louise og jeg hyggede forleden eftermiddag. Vi lavede "kreativt værksted", hvor hun knyttede armbånd og jeg klippede en top. Louise er god med sine hænder, hun knytter, syr, strikker og hækler med stor glæde og iver. Hun har også gået til syning, og er godt nok ikke så tålmodig, men ellers rimelig god til det. Hun holder nu en pause med syningen for tiden, men har et grundlag, hvis hun skulle have lyst senere.

Jeg er først startet med at sy, efter jeg har fået børn. Da vi havde fået Casper, var vi indlagt på RH i lang tid. Da Casper var 14 måneder gammel, havde vi været indlagt i de 9, og selvom jeg passede ham, var der en del tid til overs. Jeg strikkede og læste, men det var ikke helt nok. Så en veninde lånte mig sin symaskine, og så startede jeg med at sy joggingtøj. Det blev jeg så bidt af, at jeg fortsatte, efter vi var kommet hjem. For at blive bedre, har jeg gået til syning på aftenskole i en del år, og jeg hygger mig fortsat med at sy. Det bliver ikke til så meget, med så har jeg taget strikningen op igen, og hygger mig med det.

Vores rosenbuske blomstrer, så det er en fryd. Vi har nogle "Rosarium Uetersen", som giver rigtig mange flotte blomster, som vi nyder.

Nu er Casper hjemme på week-end. Han nyder freden, da Louise er på week-end hos min søster og svoger. Casper har været med på indkøb, da jeg kom hjem fra vagt med hovedpine, suk. Så jeg er rimelig groggy, men det går da. Heldigvis var Casper i rigtig godt humør, så det gik problemfrit. Det er ikke altid nemt at have ham med, hvor der er mange mennesker. Det kan han godt blive temmelig stresset over. I aften får vi gæster, så Claus har lavet mad, jeg har bagt rabarberkage samt lavet vanilleis og jordbærsorbet, så der er ingen, der går sultne i seng.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Det lyder som en skøn weekend - og jeg kender det med mange mennesker, men når det lykkes så bliver man lidt høj. I mine yngre dage syede jeg meget - det blev lagt på hylden, men jeg har gået med ideen om at genoptage. Havde du virkelig symaskinen med på hospitalet? Jeg brugte ventetiden på at tage et par uddannelser :-)