torsdag den 25. september 2008

Sensommerdag

I dag har det været det mest vidunderlige solskinsvejr. Varmt og dejligt i solen, men med den snert af skarphed i luften, der indikerer efterår. Jeg elsker sådanne efterårsdage. Så dagen i dag er nydt i fulde drag. Jeg har vasket tøj, masser af tøj, hængt det til tørre udendørs, og nydt duften af friskt sengetøj til aften.
Jeg har bagt boller, rigtig mormorboller, ikke de sunde grove, så Louise og kammerater har spist godt af dem. Resten er frosset ned til senere brug.

Jeg har skrællet æbler og kogt æblegrød.

Og jeg har sørme også nået at strikke lidt samt brodere lidt på symaskinen. En rigtig dejlig dag.

3 kommentarer:

Samtal från min trädgård sagde ...

Det lyder rigtig dejligt med alle göremål, tror at jeg ska ud i haven og se, om der er nogle äbler tilbage på et af vores trä. Det bliver til äblegröd i så fald eller måske en tärte. Bage har jeg ikke gjort länge, men jeg får snart kärt familiebesög, så må jeg jo i gang! God weekend!

Laila: sagde ...

Uha, ja.... man skal huske at nyde de gode dage.

jeg mä vist ogsä bage nogle boller i dag. Familien vil elske det.

Marianne sagde ...

Du er vist kommet hele vejen rundt og Mormor boller er altså lækkerier :-)