onsdag den 17. september 2008

Travl weekend

Det har været en god, omend travl week-end. Vejret lørdag var perfekt til en Tivolitur. Det var der også en masse andre, der syntes, så der var rigtig mange. Vi havde en god eftermiddag og fik fejret min moster med en god frokost i Påfuglen.

Louise fik nogle ture i de forskellig forlystelser, og heldigvis stødte Claus til os, så kunne de prøve de vilde ture, mens vi andre gik tur og nød blomsterne.

Middagen fik vi hos fætter og hans familie. Rigtig god mad med sushi til forret, lækkert oksekød og gammeldags æblekage, mums. Og nissebowlen fik sig et nyt hjem, jubi. Det blev sent før vi fandt Hørsholm igen.

Søndag var vi til fødselsdagsfrokost. Hyggeligt og igen god mad. Vejret var igen så fint, at vi kunne sidde i haven til kaffen. En god week-end.

Heldigvis har jeg haft et par fridage, så jeg har fået ordnet en del. Ryddet lidt op, vasket en masse tøj, gået til tandlægen og besøgt frisøren, så nu er jeg klar til at arbejde hele week-enden.

Jeg nyder mine hverdags fridage, og kan ikke forestille mig et 9-5 job uden vagter. Selvfølgelig er en week-end med fredag/søndags døgnvagter ikke altid sjove, men det er så betingelsen for mine højt værdsatte hverdags fridage.

I dag har jeg lavet dej til boller, den står nu i køleskabet. Så kan vi få hjemmebagte boller i eftermiddag. Jeg har krydret dejen med kardemomme og kanel, spændende om det falder i god jord.

1 kommentar:

Laila: sagde ...

uha, det lyder interessant med bäde kardemomme og kanel i dejen. jeg plejer kun at komme kardemomme i.