tirsdag den 30. september 2008

Porcelæn

Jeg bestilte lidt porcelæn på kunsthåndværkermarkedet i august. Og i går ankom det så. Tre kaffekopper, en tekande, 6 morgenmadsskåle og to lysrør, ahhh.


Jeg købte 4 kaffekopper for tre år siden, men det holdt kun ca. 1 måned, så havde vi kun tre kopper. De sidste to år har jeg så været på kunsthåndværkermarkedet for at få suppleret mine kopper, men kunstneren var der ikke. Det var han så i år, så jeg tog fluks derind og bestilte så lidt. Det har jeg gået og glædet mig til, så det var dejligt at pakke det ud her til morgen. Og det var da noget af en indpakning, jeg havde hvide "fnusere" i hele køkkenet, inden jeg kunne samle emballagen.


Posten kom også med en masse strikkebøger, som jeg har bestilt på amazon.co.uk, så nu er jeg helt syg efter at komme igang med en masse af opskrifterne. Det er svært at vælge, hvilket projekt, jeg skal starte, når jeg er færdig med Louises kjole. Jeg har også startet med lidt julegavestrikning. Mere røbes ikke endnu. Men der er flere, der ønsker sig sokker, og det er jeg kun glad for at kunne opfylde....


Ellers skal jeg videre med min oprydning, selvom det er lidt svært at komme igang.

1 kommentar:

Samtal från min trädgård sagde ...

Viste ikke at det hed "fnusere", men det var jo et godt ord på noget, som bare findes! Venter også på Amazon-böger, som jeg ved er sendt derfra, så det bliver lidt som en for tidlig juleaften, når de kommer.