mandag den 8. september 2008

Week-end

Det har været en god week-end med forskellige projekter.

Lørdag var vi til Louises spejdertrups årlige fødselsdag. Det var sjovt og hyggeligt. Vi startede med frokost, som var en rigtig lækker buffet med brød, salat, kartoffelsalat og kød fra grillen. Da alle var mætte, var der spejderaktiviteter ved kirken. Til slut var der den årlige auktion, hvor medbragte gaver blev bortauktioneret for på den måde at skaffe penge til lejr mm. Alle gik op i det med liv og sjæl, og der blev samlet et pænt beløb ind.
Jeg har også nået at brodere motiver på nogle polo-shirts til Casper. Han er meget glad for elefanter, hunde mm, så jeg broderer ofte forskellige motiver på hans bluser. Det er nemt, da min symaskine kan brodere, så jeg skal bare spænde blusen op i ramme, vælge motiv og skifte garn, når maskinen beder om det.


Søndag var jeg på arbejde....

Her er også lige et billede af de Jaywalker strømper, jeg strikkede i den uge, jeg var i Grønland.
Faktaboks:
Garn: Regia Design Line by Kaffe Fasset

Pinde: Harmony str 2½

Design: Jaywalker, fundet på ravelry

Hot or not: Hot, Louise er glad for at gå med hjemmestrikkede strømper.

Ingen kommentarer: