søndag den 28. december 2008

En smule hverdag er forude

Så er julen overstået. Og den er overstået godt.
Juleaften var vi så lige 18 herhjemme, men det gik forrygende. Gæsterne var alle tilfredse, alle roste maden, og det var faktisk uden grund, men vi hyggede os, og det var det vigtigste. Vi nåede fint rundt om træet, sang mest danske salmer, men også et par stykker på engelsk af hensyn til Pernilles kæreste og hans familie.


1. juledag lå vi brak, der skete absolut intet her på matriklen. Der blev ryddet op, spille Wii fit, og Casper fik sine gaver. Det gik i ro og orden, og specielt elefanten vakte begejstring.2. juledag var vi hos min søster til det store gaveræs. Alle fik masser af gode gaver, og alle var glade. En rigtig hyggelig dag.


En lille kalkun på 10 kg udgjorde aftensmaden, den var blevet rigtig vellykket, ikke tør, så den smagte godt.

Lørdag havde jeg en fredelig tilkaldevagt, så vi var på besøg hos nogle venner, hvor vi planlagde vores fælles krydstogt i sydøstasien. Vi fik bestilt en enkelt udflugt, og snakket om, hvad vi ellers kunne tænke os at se på turen.I dag har vi så hygget med naboerne til årets sidste æbleskiver og gløgg. Derudover har der været lidt oprydning og tøjvask. Vi har fået alt julepyntet væk, så nu ligner vores hus sig selv, jubiii.
I morgen skal jeg så på døgnvagt, og tirsdag skal jeg lige arbejde lidt mere, men så har jeg også orlov i 3 måneder, jeg kan da næsten ikke vente. Det bliver bare så dejligt, men også mærkeligt at skulle være sammen med familien i så lang tid.


3 kommentarer:

Madame sagde ...

Det lyder som en dejligt jul, I har haft, Lisbeth! Og tænk at du har tre måneders orlov - det lyder forjættende dejligt.

Pernajl sagde ...

Tak for en fantastisk hyggelig jul og maden var nu lækker. Jeg nyder også mine nye strømper og de andre gaver. Glæder mig til at høre om jeres oplevelser på den anden side af jorden. Kh Niecen

Lisbeth sagde ...

Ja, det var en dejlig jul, Madame. Og selvtak Pernille. Vi blev også glade for vores gaver, det er dejligt at strikke gaver, når modtagerne bliver glade. Vi snakkes ved, og ses forhåbentlig i løbet af foråret.
Kh Lisbeth