tirsdag den 12. januar 2010

Januar ferie

Jeg er ved at vænne mig til at holde fødselsdag udenfor Danmark, så nu drager vi igen på tur. Denne gang ikke helt så lang tid som sidst, men lidt har også ret. Så jeg har haft lidt travlt i dag med at få syet nogle bukser færdig. To stks til Louise og to stks til mig, så er vi vel ekviperet.
Faktaboks:
Mønster: Pludderbuks
Stof: Liberty købt på Ebay.
Hot or not: Hot, Louise har godkendt dem.


Faktaboks:
Mønster: Samme som ovenfor
Stof: Babyfløjl købt hos den lokale stofpusher (på udsalg)
Hot or not: De er sørme også godkendt, hvor heldig kan man være?
Ellers glæder jeg mig faktisk temmelig meget. Jeg håber, der er varmt med masser af sol... Og så "kom jeg lige til" at bestille lidt pinde/wirer og garn på Knitpicks hjemmeside, så det ankommer til hotellet en af de nærmeste dage, jubiii.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Rigtig god tur! Husk at sidde og sumpe lidt ved havnen (der er dejligt) og også gerne se Balboa Park, inkl. Zoo, hvis I gider sovende pandaer og lignende!
Ih - bare det var mig. Der er dejligt i San Diego - også i januar!