tirsdag den 19. januar 2010

Uden sejl fra San Diego

Den sidste dag i San Diego i denne omgang er blevet præget af to ting. For det første har vi foretaget en seriøs ompakning af vores bagage. Indkøbene var selvfølgelig forudsete, og vi har medbragt en meget lidt fyldt kuffert, som den tredie. De 2 første er meget lette kufferter, 2.3 kg. hver, de er rigtig gode, men tåler ikke at være mindre end helt fulde. Den sidste er en helstøbt Samsonite kuffert, som klarer ringe fyldningsgrad. Nu er vi i den anden grøft, alle tre er fuldstændig proppede.
For det andet af en del uro hos specielt Lisbeth mht. usikkerheden om indcheckningen på skibet, hvor langt er der nu, skal vi spise frokost før eller efter vi går ombord, osv.
Vi klarede det dog altsammen uden de store sammenbrud.På vej fra hotellet til Cruiseterminalen tog vi en tur ud over Coronado island, som (underligt nok) er en halvø uden for San Diego, hvor den Amerikanske Stillehavsflåde holder til. Det er forståligt nok yderst begrænset, hvor tæt man kan komme, og i øvrigt er der forbud mod fotografering. Til gengæld har de flotte strande, hvor man her kan se Hotel Coronado i baggrunden.
Tilbage i San Diego kunne vi til gengæld se deres museums hangarskip, Midway med en masse fly udstillet.
Heldigvis skulle vi ikke sejle de 8.000 km med denne! Hun hedder Star of India, og har sejlet rundt om jorden 21 gange, så det havde vel også været muligt at sejle denne bid mere.
Celebrity Constellation, vores base for de næste 14 dage.Farvel til San Diego, og goddag til de første 730 SM til Capo san Lucas på sydspidsen af Baja California, som er den lange halvø, der strækker sig ned på ydersiden af Mexico helt oppe fra den Amerikanske grænse.

2 kommentarer:

Søren Bogø sagde ...

Tak for MMS. Jeg fumlede og fik ikke gemt billedet, men kunne heldigvis gense vidunderet i hånden på Lisbet på billedet fra La Jolla. Tak for at I fandt tid til det i det travle program. Lige nu er I 31,48N 117,09W på kurs 163 og går 21Kn - ikke dårligt. Spørgtsmål t. Lisbet eller andre garnbloggere: fylder garn egentlig mest opvundet eller som det færdige produkt?
KH og god tur videre.

Tigerdyretclaus sagde ...

Helt klart mindst som det færdige produkt!