søndag den 11. august 2013

Genstart af bloggen

Louise er taget til USA i torsdags. Hun skal være udvekslingsstudent og gå på High School i et år. Hun tager afsted med AFS, og er blevet placeret i Webster, Wisconsin hos en fantastisk familie. Vi savner hende rigtig meget, men ved, det er et fantastisk tilbud, hvor hun får lært en masse, og et år går jo heldigvis hurtigt. Vi kan snakke med hende via Skype, og følge med i hendes hverdag via hendes blog: troldungen.uldvejen.dk Nu må vi så se, hvor meget tid og energi, hun har til at skrive blogindlæg. Jeg har så lovet, at få gang i min blog igen, for derved kan hun følge med i hverdagen på vores side af dammen..... 

Bloggen har ligget stille de sidste to år, da jeg har brugt alt min tid på en Master på RUC. Jeg har selvfølgelig haft fuldtidsjob og ved siden af så læst. Det har været hårdt, men også godt. Det er svært at lære noget helt anderledes, end ens hverdag, men det er sundt at bevæge sig ud af sin Comfortzone. Og masteren har givet en del kontakter samt et mere indgående kendskab til sygeplejeuddannelsen og de daglige udfordringer, vi står med på hospitalet. Sygeplejeuddannelsen er ændret så radikalt i løbet af de sidste 12 år, at det nærmest er en anden uddannelse. Og når så samarbejdspartnerne forventer det sædvanlige, kan der hurtigt opstå samarbejdsproblemer, der egentlig slet ikke er personlige, men bunder i forkerte forventninger fra begge sider. Det kunne være spændende at arbejde videre med det.
Håndarbejdsmæssigt har jeg selvfølgelig ikke nået det, jeg gerne ville, men jeg har da fået strikket rigtig meget. Dog kun i hånden, da strikkemaskinen kræver en del tid og tålmodighed, og det har jeg bestemt ikke haft. Men det håber jeg på at få igen, og nu bliver maskinen sat op, så er det forhåbentlig nemmere at få lavet noget på den. Jeg har heller ikke fået syet så meget, men det bliver der også mere tid til igen. Sidste år syede Louise og jeg dog hendes konfirmationskjole, det tog lang tid, men min søster og Louise var startet med at sy mønsteret op i noget bomuldsstof, så det hjalp en del. Kjolen blev meget smuk, og Louise var lykkelig for den.
Mine strikkeprojekter har jeg lagt på Ravelry, hvor andre medlemmer kan se dem. Hvis man er strikkeinteresseret, er Ravelry et paradis, men også en tidssluger..... Jeg kan dog varmt anbefale andre at melde sig ind. Det er gratis, så man skal bare registrere sig på www.ravelry.com, der er masser af grupper, hvor man kan chatte med andre, masser af gratis opskrifter og inspiration og meget mere.
Claus har installeret en app på min Ipad, så nu kan jeg også blogge fra den, smart. Det hjælper jo også på skrivetrangen. Jeg bruger faktisk ikke min computer særlig meget mere, mere Ipad'en og telefonen. Dog blev computeren brugt flittigt til opgaverne på RUC, det var dog alligevel nemmere. Min gruppe arbejdede meget via google docs, og det fungerer ikke så godt på ipad.
Nå, dette må være nok for nu.

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Liv! Der er liv! Jamen, spændende! Må straks videre til næste indlæg!

christunte sagde ...

Velkommen tilbage! Og hurra! for Louise. Igen. At hun er årsag til liv på bloggen!

Merete sagde ...

Hvor er det dejligt at se der er liv på bloggen igen.

Anonym sagde ...

glæder mig også til at følge med igen...uhh jeres beskrivelse af Skotland, får mig til at længes tilbage...jeg må have Eddie, min mand, med engang :)