fredag den 30. august 2013

Endelig fredag!

Pyh, det har været en travl uge! Mandag fik jeg fornøjelsen af at passe to små børn, som er de sødeste, så det var hyggeligt.
Tirsdag vagt! Heldigvis relativ fredelig, for onsdag var en noget travl dag med møder på RH, drøne til Helsingør. Og så motion om aftenen. Så nu har jeg ondt i samtlige muskler.
Torsdag hos min nevø og kæreste, så hyggeligt. I dag var så lang dag, dvs til kl 18, og med lidt udfordringer. Så sofaen har nydt godt af mig og mit mødige legeme til aften. Så det er ikke meget håndarbejde, jeg har nået i denne uge. Lidt strik og lidt broderi! Jeg har nemlig genoptaget korsstingsbroderi efter ca 40 år. Jeg har købt et kit fra Fru Zippe: afrikanske dyr.
Det har Louise nu omdøbt til puden med de døde dyr! For øjnene er jo kryds, og det er symbol for døde dyr i tegneserier.... Nu er korssting jo ligesom krydser, men det forhindrer ikke Louise i at synes, at det er en lidt makaber pude!
Så ugen er nu godt og grundigt brugt og weekenden venter med gode fristelser, jubiii.

1 kommentar:

Linda sagde ...

haha, my kind of humour! krydsøjne betyder helt sikkert død :o)
ses imorgen!