torsdag den 14. august 2008

1. skoledagSå er den sommerferie slut, og Louise havde 1. skoledag tirsdag. 5. klasse, så er man stor, men jeg fik da lov til at gå med til introduktionen i skolegården, allernådigst. Men mor i klassen er altså for pinligt, så jeg gik hjem og drak en kop kaffe... En æra er slut, men det er også godt nok. Det var nu dejligt at se børnenes gensynsglæde. De er 5 fra klassen, som går til spejder, og de havde været sammen den sidste uge af sommerferien, men de andre var det dejligt at møde igen.

Søsteren er på rekreation her. Der er blevet fjernet en skinne og skruer fra anklen, og det har da gjort uventet ondt. Så er det godt at komme på rekreation. Hun kan hækle, det er jeg ikke så skrap til, så jeg har fået hjælp til at knække koden til Queen Annes Lace Web. Det lykkedes, så nu er det første færdigt, og jeg er i gang med et rødt, herligt.

Jeg var på vagt i går, heldigvis temmelig fredelig, så jeg behøvede ikke at sove, da jeg kom hjem i morges.

I morgen vil jeg besøge kunsthåndværkermarkedet ved Vor Frue Kirke, det plejer at være spændende og inspirerende.

3 kommentarer:

Laila: sagde ...

Vor frue kirke markedet! Uhhh, der ville jeg gerne have været med.
Der er sikkert en, eller to der sælger keramiske knapper..min RUIN!

Marianne sagde ...

Hvor er hun bare sød og smuk :-) Og du har knækket koden til Queen Anne - for det ser godt ud.... jeg tror jeg vil forsøge at knække den i næste uge...

Lisbeth sagde ...

Tak for de fine kommentarer. Det var min søster, der knækkede koden, men nu har jeg lært det. Og markedet var ganske rigtigt spændende og godt, men jeg så ikke så mange knapper, det vil jeg kigge efter næste år.