lørdag den 23. august 2008

arbejde

Sidder på arbejdet og hører regnen vælte ned. Jeg trænger til sol og mere varme, ikke efterår. Men sådan er det jo for de fleste. Jeg må straks igang med at planlægge flere rejser, ferie mm. Jeg har fået færdiggjort to Queen Anne tørklæder, billeder kommer i morgen. Det var utrolig hurtigt at hækle det af Noro-garn, en aften tog det. Nu er jeg ved at være færdig med det tredje tørklæde, og vil derefter starte et par strømper i Regia garn. Det bliver Jaywalker, som jeg har strikket flere gange før. Et godt mønster, som bliver rigtig flot i selvstribet garn.
Claus og Louise er gået i biografen, vejret er da heller ikke til meget andet. Så jeg glæder mig til at høre om Kung Fu Panda, det er nok ikke det store tab, at jeg ikke får set den.
På tirsdag frigives filmen "To verdener" til DVD salg. Jeg nåede ikke at se den i biografen, men jeg vil gerne se den, så jeg må købe den.
I næste uge er jeg i Grønland, så der kommer nok ikke så mange indlæg, før jeg kommer hjem.

Ingen kommentarer: