søndag den 17. august 2008

week-end i London


Så er vi lige en lille sviptur i London. Vi tog afsted lørdag morgen, og ankom hertil omkring kl. 11. Først fandt vi hotellet, som ligger ved Edgware Road Station, meget centralt, da vi kunne gå hertil fra Paddington. Der er heller ikke så langt ned til Marble Arch, så vi har gået en del. Da vi havde sat kufferten på hotellet, mødte vi min niece og hendes kæreste, som bor herovre.
Vi gik over til Baker Street, hvor vi spiste frokost sammen. Efter frokost tog de hjem, og vi gik ned på Oxford Street for at shoppe en smule. Gap er en dejlig butik at plyndre, så det gjorde vi lige. Vi nåede da også indenfor hos HMV, de har en glimrende afdeling med spil til Nintendo DS og Wii, så Louise fik lidt legetøj.
I dag har vi for en gangs skyld taget en turistbus rundt i hele byen, det var sjovt og spændende. Vi stoppede ved Parliament og Westminister Abbey, som dog var lukket for turistture pga søndagen. Turen gik så videre rundt. Vi var helt ude ved Tower, men ikke indenfor, det havde vi ikke tid til. Efter frokost tog vi undergrundsbanen ud til Hammersmidt, hvor vi så "High School Musical", den var god og publikum var ret begejstrede. Der var utrolig mange børn, og ikke alle var rolige. De to foran os havde købt nogle lyserøde plyds kaninører, som kunne blinke. De kunne også tage vores udsyn noget så eftertrykkeligt. Først efter to henstillinger blev ørerne taget af, og i anden akt vinkede de så meget med de blinkende ører, at der kom en kontrollør hen til dem. Der havde vi nu ikke sagt noget...Efter musicallen tog vi til Piccadilly for at spise på Yo Sushi, uhm. Frisklavet sushi, der kører rundt på et bånd, man tager så de tallerkner, man har lyst til, spiser sushien, og betaler så efter hvor mange tallerkner, man har. Smart system, og faktisk relativt billigt.I morgen skal vi på Regent Street for at shoppe en lille smule, inden turen går tilbage til København.

Men så tager vi altså heller ikke til London mere i år...

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor lyder det herligt - bare sådan en sviptur - det gad godt :-)

Laila: sagde ...

Jeg er slet ikke misundelig!

Pernajl sagde ...

Det var rigtig hyggeligt at se jer og godt at høre I havde en god søndag også. Tower har jeg heller ikke set endnu for der er altid for lang kø eller det er lige ved at lukke, hehe. Tak for krusene, de er perfekte til min morgenkaffe:-)