lørdag den 2. august 2008

Ferie ferie ferie

Netop hjemkommet fra 2 ugers ferie i Skotland. En dejlig ferie med masser af oplevelser, flest positive. Vi har set utrolig mange får (uden at falde i søvn), besøgt et par whiskydestillerier, sejlet på Loch Ness, været helt oppe på Dunnet Head (nordligste punkt på Storbritanien), set laks springe opad vandfald, set delfiner ved Inverness (tredje gang er lykkens gang), set en kongeørn på Isle of Skye, været til Ceidligh på Skye, kørt med "Hogwartsekspressen", vandret ved Fort William, hvor vi også tog tovbanen op på Ben Nevis, Edinburgh Castle og set så meget flot natur. Vi fik kørt en hel del, men fik derfor også set en masse. Det er bestemt ikke sidste gang, vi er i Skotland.

Jeg fik strikket en del i bilen, men er ikke blevet færdig med noget, da jeg ikke strikker så hurtigt, som andre her i blogland. Jeg fik dog strikket bullen og startet på det første ærme på en bluse i silkelin til min datter.

Heldigvis fortsætter ferien lidt endnu. Min datter er draget på spejderlejr til morgen, og onsdag slutter vi os til hende, for at være "madforældre" resten af ugen. Spejderlejren er på Nekselø, hvor der, med min datters udtryk, er et hygiejnisk problem. Dvs. der er ingen vandtoiletter, kun en spand, og brusebadet er enten en haveslange, eller i havet. Jeg har ikke selv været spejder, så det bliver en ny oplevelse. Vi har dog ligget i telt før, så det er ikke altsammen, der er nyt.

Ingen kommentarer: