torsdag den 21. august 2008

onsdag aften

I aftes besøgte vi nogle venner, der holder deres ferie i et lejet sommerhus i Liseleje. Det var en dejlig aften, selvom det ikke just var varmt. Og hvor er der stille i sådan et sommerhusområde. Efter en dejlig middag måtte vi en lille tur til stranden.Der var en rigtig sjov stensætning, som kystsikring, og selvfølgelig skulle Louise og Claus klatre derop. Og hverken værre eller bedre, så gled Claus. For ikke at slå sig på de skarpe sten, lod han sig falde i vandet, og han var altså helt nede at ligge. Hold da op, hvor var han våd! Underbukser, jakke, bluse, undertrøje, alt kunne vrides. Og som forbrugeroplysning kan vi så fortælle, at telefoner ikke holder af saltvand! Så der røg en telefon, heldigvis arbejdstelefonen, men alligevel.
Godt kameraet ikke var med.

Da vi kom tilbage til sommerhuset, kunne han så tage de badebukser på, som lå i bilen! Det havde nok været bedre med den omvendte rækkefølge. Heldigvis slog han sig ikke, så pyt, tøj kan vaskes og telefonen kan erstattes.
Det var nu lidt svært at få Louise ud af sengen til morgen, godt det snart er week-end.

3 kommentarer:

Laila: sagde ...

Hvad man ikke altsammen gör for at fä sig en ny telefon!

Godt at Claus ikke kom rigtigt galt afsted, og jeg kan levende forstille mig hvordan har har vaere oppe og klatre. Helt uskyldig er hen sikkert ikke.....

Tigerdyretclaus sagde ...

Sikke noget sludder! Jeg er født uskyldig...

Laila: sagde ...

Født uskyldig jaaa, men det er vist for længe siden.....