fredag den 15. august 2008

kunsthåndværkermarked

Det har været en noget forvirret dag i dag. Jeg har snakket en del i telefon, og var nødt til at tage på arbejde nogle timer, så vores planlagte tur blev udskudt en del, men vi nåede det.

Louise og jeg var en tur på Vor Frue plads i eftermiddag. Der var godt nok rigtig mange mennesker. Faktisk så mange, at jeg klamrede mig til min taske, og ikke fik set alt, hvad jeg gerne ville. Men jeg fik da set en del.

Jeg fik også bestilt lidt porcelæn, har næsten ikke noget i forvejen.... og set en masse andre spændende sager. Der var mange nye tiltag, spændende smykker og flot glaskunst samt en masse meget lækre keramik. Det er klart et besøg værd.

På vejen hjem af Fiolstræde kom vi til at gå ind i en af de to garnbutikker. Og jeg købte mit første Noro-garn. Det var et bundt med cashmere, uhm. Det skal nok omsættes til et Queen Anne, men først skal jeg lige færdiggøre de to, der ligger i stuen.

Så nu er jeg godt nok temmelig træt, og vil krybe til køjs. Min familie sover allerede. God nat.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Sikke en dag - jeg var på kunsthåndværker markedet sidste år - og der var mange inspirerende genstande.... Og Uldstedet uha, der kan pengene let på ben at gå på - spændt at følge din Noro iform af en queen Anne