søndag den 30. november 2008

1. Søndag i advent


1. Søndag i advent har budt på afslapning på flere forskellige måder. I formiddags gik jeg tur i Rude Skov, mens Claus løb. Vejret var gråt og tåget, men det regnede da ikke. Løje sø er smuk også i gråvejr.

Vel hjemme igen har Claus prøvepakket sin kuffert.... Og den får lige lov til at stå lidt.


Men ok, det er jo interessant at se, at han faktisk kunne have temmelig meget tøj med, og kufferten vejede kun omkring 16 kg, så der er lidt at løbe på. Så bliver der også plads til lidt mere garn til mig, jubiii.

Vores adventskrans består af en stage fra Georg Jensen med 4 hvide stearinlys i, og nix wieder. Pænt og enkelt, og nemt. Den er nu fundet frem, og lysene er tændte, ja jeg tænder også alle 4 lys hver søndag. Jeg ville egentlig også have pyntet op, men vil hellere gøre det i morgen sammen med Louise. Hun er ikke kommet hjem fra Bornholm endnu. De kommer med toget omkring kl. 21, så det har været en lang weekend, og jeg glæder mig til at kramme hende igen.


2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg skulle havde op startet julepynten her inden Mathias kom hjem kl 18, men en influenza har valgt at bosætte sig i min krop - så det bliver imorgen :-) Så kan Mathias og se til fra sidelinjen - for han elsker julen :-)

Anonym sagde ...

Ja.. det rejser uden tvivl nogle emner.
Bedste hilsner,
Nickie, frokostordning