fredag den 7. november 2008

Travlt

Der er travlt i de små hjem. Min ene søster syr også et dress til i morgen, og jeg er lige blevet færdig med mit. Nu er kjolen også strøget efter bedste evne. Den er pink/gylden, selvom den ser orange ud på billederne. Stoffet er købt hos Charlotte Sparre, da hun havde ophørsudsalg i Pistolstræde. Foret og blondestoffet er købt i Paris. Så nu har jeg lidt valgmuligheder. Jeg har nemlig også en turkis kjole fra sidste år, og en sort fra foråret. Jeg beslutter i morgen tidlig, hvilken kjole, jeg tager med.


Vi har også lidt andet at pusle med i dag. Vi holder nemlig fælles fødselsdag for Louises klasse. Heldigvis skal det ikke foregå herhjemme, men vi skal pille kylling (kogt i går), lave dressing og lave "Hit med sangen" leg færdig. Jeg har faktisk ikke tid til at sidde her, men Claus er kommet hjem, og har tid til at arbejde med. Han skal også have strøget skjorten til i morgen, smokingen skal luftes, så han også bliver pæn.


Åh, jeg håber, det bliver en god fest, og en god weekend.


God weekend til jer alle ude i blogverdenen.

2 kommentarer:

Laila: sagde ...

Hyg jer i morgen.

Lisbeth sagde ...

Tak, det er jeg sikker på. Min stemme er desværre noget ru pga virus og så lige en børnefest oveni. Støjniveauet var helt ufatteligt, men de havde en rigtig dejlig aften.