fredag den 21. november 2008

Julegaveindkøb I


Tina og jeg har en årlig tradition, hvor vi tager på bytur til København en dag og Lyngby en dag for at købe julegaver. I dag var så dagen, hvor vi gjorde København usikker. Det er en dejlig og hyggelig tradition, hvor vi (nok mest jeg) får købt de fleste gaver. Og ind imellem også gaver til os selv (også mest mig).
Jeg fik købt indtil flere gaver til andre, samt to par sko til mig selv. Hallgren har ophørsudsalg, og deres læst 10 er skabt efter mine andefødder, så jeg måtte investere i to par. Tina brød sig absolut ikke om de sorte, de var ikke fikse, men mine fødder kunne rigtig godt lide dem, og det er nok det vigtigste.Julelysene er tændte og julemusikken kører for fuld hammer, men det store menneskemylder er endnu ikke startet, hvilket er en stor fordel.

Frokosten blev indtaget på Sporvejen på Gråbrødre Torv, de laver nogle rigtig gode burgere, og det er som at være i en sporvogn igen.
En dejlig dag, og så har vi en til at se frem til. Så i starten af december vil vi tage til Lyngby for at købe resten af gaverne. Det reducerer julestresset en hel del.

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Hvor er det en god ide, og sikkert også meget hyggeligt.
Merete

Marianne sagde ...

Det er en hyggelig måde at gøre det på - og de sorte er altså fikse nok til hverdag, hvor fødderne jo skal forkæles :-)

Madame sagde ...

Åh jeg bliver næsten ked af det, når du fortæller, at Hallgren har ophørsudsalg. Den foretning har jeg holdt meget af og købt mange børnesko og -støvler i til min søn.
Men jeres hyggedag lyder rigtig, rigtig dejlig, Lisbeth :-)

Anonym sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt. Jeg skal også ud og købe lidt julegaver i morgen...