onsdag den 19. november 2008

Novemberblues

Åh, hvor er det godt, at det allerede er d. 19.11, så er der ikke så lang tid tilbage af november. Så bliver det december med juletravlhed og andet godt med masser af lys og hygge. Det har regnet, blæst og været gråt, gråt idag, æv. Sådan en dag bliver det nærmest ikke lyst i, måske så også fordi jeg sov omkring middag efter en travl vagt. November er ikke min yndlingsmåned, den kan godt pakke sammen og flytte, ja.
Desuden skal vi lige have plantet lidt roser, det bliver lidt besværligt i mørke, men sådan må det blive, for der er også det indtægtsgivende arbejde at tage hensyn til. Men det bliver flot til sommer.
Nu tror jeg, jeg vil muntre mig op med et nyt strikkeprojekt, enten et sjal eller en bluse eller... Mulighederne er legio.
Hav en god dag derude, trods det dumme vejr.

2 kommentarer:

Laila: sagde ...

Ihhh, hvor jeg kender den følelse. November gä væk!

Strik noget rigtigt lækkert. Det hjælper helt sikkert.

Marianne sagde ...

Du lyder som min Mor. Da hun ventede blev hun sat til at føde først i november - hun sagde jeg skal ikke have et november barn - jeg hader november.Hun udeblev for alle kontroller mv. og den 1. december indfandt hun sig på en privatklink på Nørrebro og jeg blev født.
Så skal man altså virkelig hade November..... Jeg fatter ikke at hun kunne gå så meget over tiden - indtil jeg selv prøvede at gå tre uger over :-)