mandag den 10. november 2008

Fælles børnefødselsdag

Fredag holdt vi fælles fødselsdag for hele klassen. Vi er fem forældrepar, der har slået os sammen og har derfor mere overskud til at have hele klassen. Vi skiftes til at lægge hus til, og i år var det heldigvis ikke os. Så jeg bagte ølkage, kogte kylling, som Claus pillede. Derudover købte Claus slik og is på vej hjem fredag. Børnene havde selv bestemt menuen, som var pitabrød med forskellig slags fyld. De var også med til at skære grøntsagerne ud. Pitabrød er meget populært, og alle børn spiste rigtig godt. De var 18, da 4 børn ikke kunne. Efter maden dansede de appelsindans og andre danse. Efter nogle danse fik de dessert, som var kage, is, slik og frugt. Der blev sat en del til livs.
Mens børnene spiste og dansede, hyggede forældrene sig i arbejdsværelset, hvor vi spiste brød og ost og drak rødvin, herligt. Da børnene havde spist dessert, lavede vi "Hit med sangen", hvor Louise og jeg havde fundet sangene. Børnene blev delt i to hold, og gættede med fynd og klem. Alle morede sig herligt. Louise havde fået idéen med "Hit med sangen" til sidste spejderweekend, hvor de havde leget den. Der havde det også været en stor succes.

Alle havde en rigtig dejlig aften, og børnene var temmelig trætte, da vi var færdige.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Håber I havde en fantastisk fødselsdag. En super god idee at holde fælles børnefødselsdag. Hvis I har brug for inspiration til aktiviteter til børnefødselsdag, polterabend eller anden fest, så tag et kik på: Polterabend Event CD Indspilning plejer altid at være et hit til både børnefødselsdag og polterabend.

Anonym sagde ...

Det lydder som om I har haft en super hyggelig børnefødselsdag :-)