mandag den 10. november 2008

100 års fødselsdag


Lørdag holdt vi fest på Hvedholm Slot. Og hvilken fest! Det var en helt vidunderlig aften med fantastiske gæster, god mad og et dejligt sted at være. Vi mødtes til eftermiddagskaffe, hvor vi fik hilst på hverandre. Vi var ialt 40 mennesker, venner og familie.
Jeg endte med den gyldne/pink kjole med blondetunika, hvilket var den kjole, Claus og Louise synes var bedst egnet til lejligheden.
Til aften sad vi i spejlsalen, et flot og pompøst rum. Slottet er allerede pyntet op til jul, ganske svulstigt med store forskelligfarvede glaskugler. Men stilen passede perfekt til slottets rum, så det var hyggeligt og rart at være i.

Louise havde en skoleveninde med, og de hyggede sig vældig meget. Det var rart at have en, hun kunne spille Game-boy spil med, for det var en lang middag med mange sange og taler.
Maden var utrolig lækker, og middagen var en oplevelse pga taler og sange. Vi var fuldstændig overvældede af kreativiteten, de pæne ord og dejlige sange. Meget rørende og varmende. Vi blev bare så glade, at jeg har svært ved at sætte ord på det. Aftenen fløj afsted, og før vi så os om, var kl. 3 om natten. Men der var jeg også "færdig som gårdsanger" og vi fandt vores senge. Vi havde danset "Les lanciers", og havde selvfølgelig kludret godt i det, men ingen blev væk og alle morede sig. Efter en altfor kort nat mødtes vi til morgenmad, før vi drog hver til sit. Resten af søndagen var vi ikke til pænt brug.

Heldigvis har jeg holdt fri i dag, så jeg har kunnet vaske noget tøj og få slappet lidt af, inden jeg skal på vagt i morgen.

Men en fantastisk dejlig oplevelse, som skyldes vores dejlige familie og venner, som har givet os en oplevelse, vi vil huske meget længe.

4 kommentarer:

Tineke sagde ...

Det ser da utrolig festlig ud det hele, og kjolen er bare i sådan en smuk farve!

Anonym sagde ...

Kære Lisbeth
Som gæst kan jeg kun være fuldstændig enig. Det var en fantastisk aften i de skønneste omgivelser med masser af søde mennesker og pragtfuld mad. Det kunne simplethen ikke blive bedre.
De kærligste hilsener
Tina

Unknown sagde ...

Hej Lisbeth (og Claus!),

Ja, det var en fantastisk fest. Hvem sagde 100-års festen - det var der i hvert fald mere end én der gjorde, og jeg opfattede det som et stort kompliment til værtsparret, som havde lagt så megen kreativitet i at finde så dejligt et sted at holde deres 100 års fest.
Vi er sikkert mange, der allerede glæder os til næste gang... :-)

Kærlig hilsen Henrik!

Marianne sagde ...

Sikke en fest at give sig selv og de nærmeste - du var klart dagens hovedperson for du var så smuk i den farverige kjole.