lørdag den 29. november 2008

Futter til ?

Tja, futterne blev da lidt bedre efter 60 graders alm. vask samt tørretumbling! Nu kan jeg passe dem, eller som Claus siger: Hvis der kommer en and forbi, behøver den ikke at fryse om fødderne. Og det må næsten bevise, at jeg nedstammer fra ænderne og ikke aberne...Nu må vi se, om Louise kan passe dem, hun får dem i hvert tilfælde som 1. adventskalendergave (sammen med kalendere).
Faktaboks:
Garn: New Zealand lammeuld samt en tråd alpakka
Pinde: Knit-box 6,0
Hot or Not: Tja, det ved jeg endnu ikke. Men kønne er de nu IKKE.
Jeg har også færdiggjort endnu et par sokker til gave.

Faktaboks:
Mønster: 2x2 rib klassisk strømpemønster
Garn: Opal, købt på E-bay
Pinde: Harmony 2½, dejlige pinde
Hot or not: Gave, men forhåbentlig hot.

Nu har jeg så endelig slået op og startet på en bluse til mig selv. Den bliver færdig om en lille krig. Det er nemlig enkelttrådet Svit Supersoft i en lækker farve, Heather, og pinde 3, så der er underholdning til lang tid. Det bliver en lukket FLS, startet oppefra, så bærestykket er bare ret, og bliver derfor strikket frem og tilbage og så syet sammen til sidst. Jeg skal også have strikket et par strømper mere samt et lille sjal til julegaver.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Hold da op jeg bliver helt forpustet af dit tempo. Det lyder spændende med den FLS - så det glæder jeg mig til at se :-)