lørdag den 29. november 2008

Travlhed

Stilhed på kanalen betyder at arbejdet har fyldt meget i denne uge. Jeg har været optaget af arbejde, tupperware party hos naboen, netværksgruppemøde mm, så der har ikke været så meget tid til strikning og andre afslappende aktiviteter. Men der kommer snart billeder af færdige projekter.
I går fik vi købt letvægtskufferter, det gik rimelig nemt. Det var straks meget sværere at finde et bestik, vi begge kunne lide. Smag er jo svært at diskutere, og for en gangs skyld var vi ikke enige. Til sidst kunne vi dog begge acceptere Erik Bagger design, som Magasin ovenikøbet havde nedsat til halv pris.
Efter indkøbene gik vi i biografen. Vi så "Rejsen til Saturn", og den var lige så sjov, som vi havde forventet. Men det er en film, man nok skal se flere gange for at få alt med. Der var mange sjove indfald.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Husbonden vil meget gerne til rejsen til Saturn, men jeg er svær at overbevise - måske jeg skulle overraske ham?

Lisbeth sagde ...

Ja, det kan jeg så absolut godt anbefale. Jeg synes, det var en sjov film, som jeg gerne vil se igen. Der er dog en del sjov, som jeg nok ikke helt fik med, da jeg ikke har læst "A Hitchhiker's guide to the galaxy" og ikke har været så interesseret i science fiction. Jeg morede mig alligevel temmelig meget.