lørdag den 29. november 2008

Den afskyelige snemands hjemmesko


Jeg har strikket et par futter, nu er de i vaskemaskinen, og jeg er meget spændt på resultatet. Det er første gang, jeg prøver at filte, så det er ualmindelig spændende. Futterne ser meget underholdende ud. Jeg måtte grine højt, da Claus prøvede dem.


Ellers har Claus lige vaccineret mig. Jeg er heller ikke vild med at blive stukket, så jeg måtte instruere ham, mens jeg prøvede at beherske mit "hysteri". Jeg vaccinerede Claus og Louise tidligere på ugen. De fik begge Twinrix (vaccine med hepatitis A og B), jeg kunne nøjes med Havrix (mod hepatitis A), da jeg er vaccineret mod hep. B for en del år siden i forbindelse med mit arbejde. Rart at være beskyttet.

Her er de kufferter, vi købte i går. Vi skal altså have tøj til 10 uger i dem.... Incl. underholdning, så jeg ved godt, vi må vaske og formodentlig købe udstyr i løbet af de 10 uger. Kufferterne er ret lækre, og meget lette. De vejer lidt over 2 kg hver i forhold til vores gamle kufferter, der vejer omkring 3,5 kg hver. Det bliver en udfordring at pakke. Men nu er der under 5 uger, til vi tager afsted, jubiiii.

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Nøj, hvor er det stort og jeg tror godt jeg ved hvem der skal have den røde kuffeter....ti uger - det er altså så vildt....

Laila: sagde ...

Claus er da drøn-chik!
Nä, måske sä ikke alligevel, men kufferterne er er lækre.... og 10 ugers ferie down-under, det er endnu bedre.

Lisbeth sagde ...

Ja, det er så stort, at jeg næsten ikke tør tro, at vi virkelig kommer afsted. Men nu er der også lige en jul, der skal arrangeres med hygge mm. inden. Og futterne er så grimme, at det er sjovt.