fredag den 17. april 2009

Hjemme igen/ Cascade 220

Efter en noget hektisk morgen landede vi i Kastrup kl. 11.30, herefter gik det over stok og sten for at nå mine aftaler. Disse er nu overstået, og vi har lige et par timers fred inden vi skal i teatret i aften....
Men lige inden hentede Claus en pakke til mig, og det var Cascade 220, som jeg har bestilt inden påske. Åh, det er altså lækkert:

Der er brændt orange og lilla til mig og rød og grå til Louise, så nu har jeg da ret travlt, både med syning og strikning. Jeg er ret vild for at komme igang, nu skal jeg bare beslutte, hvad jeg skal starte. Jeg har betalt 315 kr i told oveni prisen på garnet, og jeg har købt ialt 2 kg garn.
Ellers var der stor gensynsglæde med Louise, selvom de cowboybukser, vi har købt, er for små ,og hun er ikke så vild med alpehuen. Men den lille taske og guldstøvlerne faldt i hendes smag, så lidt heldige var vi da.

2 kommentarer:

Laila: sagde ...

Lisbeth, hvor har du köbt garn? ...Cascade kan du da bäde fä i england og tyskland!
Mäske er det bare lige lidt for sent at jeg siger det...?
Men du bliver nok glad for det alligevel, det er nogle dejligt farver.

God weekend til dig og din familie.

Lisbeth sagde ...

Tja, jeg vidste godt, jeg kunne købe Cascade i England, men jeg købte det i Amerika, og blev selvfølgelig straffet med told. Men det skulle prøves, og det er første gang, jeg har købt garn der. Nu behøver jeg så ikke at købe mere garn foreløbig...
Også god weekend til jer, håber, I får lige så godt forårsvejr, som vi har.