søndag den 26. april 2009

Så gik den uge!


Som tiden dog flyver afsted, specielt når man har det godt. Jeg har haft travlt på arbejdet i denne uge, men det har været rart.
Fredag havde jeg vagt, så lørdagen blev mestendels brugt i solen til at slappe af og bare nyde vejret. Det blæste en del, og det medførte at bøgehækken smed en masse blade. De blade er temmelig trælse, for de blæser ind alle vegne, også i huset, ret irriterende.

I dag lånte jeg så en bladstøvsuger af naboen, og så har jeg ellers støvsuget ca. 1/3 af græsplænen for blade. Claus hjalp med, så vi fik også renset blade ud fra rosenbuskene. Det er blevet rigtig pænt, men man bliver godt nok snavset af sådan en støvsuger. Det er meget længe siden, jeg har været så beskidt, så det kostede da lige et eftermiddagsbad, ah.
Claus har også en del andre projekter i haven, så der er nok at tage fat på for os begge.
Louise har været til teaterfestival både lørdag og søndag. Der er børneteaterfestival en gang om året med en masse gratis forestillinger, og niveauet er højt. Så Louise blev afleveret i Herlev både lørdag og søndag morgen og hentet igen om eftermiddagen. I går var jeg med til den sidste forestilling, som var "Den indbildte syge" af Moliere. Det var både sjovt og godt, så vi nød forestillinge meget.

Da vi havde hentet Louise omkring kl. 18.30 blev aftensmaden den nemme, nemlig sushi, uhm. Hjem igen til oprydning og stryning, og nu er det vist snart sengetid.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

herligt billed af en arbejdende kvinde :-)
Jeg hørte om teaterfestivalen og syntes det er fantastisk at ungerne (og de voksne) helt gratis kan se noget kvalitet...