fredag den 3. april 2009

Mere garn

Så blev jeg da også lokket i uføre.... Der er nemlig garnudsalg på Webs (www.yarn.com) , og det med uhørt lave priser. Cascade 220, som jeg har læst så meget godt om, koster omkring 5 dollars for 100g. Så det må da prøves. Nu venter jeg bare spændt på posten, og udnytter ventetiden til at få nedbragt mit lager en smule.

4 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Har du et link til webshoppen? Jeg er da lidt nysgerrig.

Lisbeth sagde ...

Ja, det er www.yarn.com, jeg fandt den ved at søge webs i google, da jeg havde læst om udsalget i en kommentar på www.slagtenhelligko.dk

Karin Grøn sagde ...

Det bliver spændende at se. Jeg var også inde men jeg skyndte mig at bilde mig ind at jeg ikke kunne finde ud af at betale ;-)

Lisbeth sagde ...

Hmm, det var lidt for let at betale. Men jeg glæder mig til at se rovet, og frygter tolden. Men spændende er det. Nu ligger der en pakke fra Posh yarn på posthuset. Der ligger den jo godt lige indtil mandag eftermiddag. Så skal jeg nok flashe guldet.