søndag den 12. april 2009

Påskeferie

Vi har haft en meget fredelig påske, hvilket har givet overskud til en masse havearbejde. Så nu er vi trætte....
Claus har sammen med naboen gravet ud bag skuret, der skal lægges fliser til cykelparkering. Jeg har klippet roserne ned, og i år er det blevet NED. Så nu er de temmelig lave. Spændende, hvor meget de så gror og blomstrer. Mit lille blomsterbed står så smukt med påskeliljer, juleroser og anemoner. I næste weekend bliver lavendlerne klippet ned, og der bliver luget og ryddet op i beddet. Ellers er påsken gået med at nye det fantastiske vejr. Vi har nu også besøgt nogle venner, og langfredag havde vi selv gæster.
I går besøgte jeg min mor, og i dag har vi bare været i haven. I morgen tager Claus og jeg en smuttur til Paris. Vi skal besøge Louvre, Montmartre og en masse fortovscaféer, det bliver dejligt.

Ingen kommentarer: