onsdag den 1. april 2009

Tilbage til hverdagen


Så har jeg da været på arbejde en hel dag. Åh, det var godt at komme igang igen. Jeg har nydt at vende tilbage, nu skal vi bare vænne os til travlheden igen. Det hjælper nu også med det mest forrygende forårsvejr med sol og varme.

Julerosen står så flot, og rabarberne er på vej op. Det er en forunderlig årstid, som jeg nyder.

2 kommentarer:

Madame sagde ...

Det var dejligt at høre, at det gik godt med at begynde på jov igen, Lisbeth.
Tak for i lørdags - det var rigtig hyggeligt endelig at møde dig virkeligheden også til vores blogtræf ;-)

Lisbeth sagde ...

Selv tak. Det var hyggeligt og godt at få ansigter på både dig og de andre bloggere. Jeg håber, jeg kan deltage i næste blogtræf, for det var hyggeligt og jeg ærgrede mig over, at jeg måtte gå så tidligt. Vi ses.