fredag den 13. februar 2009

En øm aften

Nu har vi så fået velfortjent aftensmad, store røde bøffer og dejlige store øl. Hvor er vi kvæstede! Jeg kan tydeligt udpege samtlige muskler i venstre arm, skulder og ryg. Louise er mest øm i benene og Claus er kun behagelig øm i sin krop... Vi knoklede bare så meget! Det var sjovt at se gruppen på 22 forskellige turister. De var ikke alle i stand til at tage fra. Så to af guiderne endte med at have ekstra kano på slæb. Den ene guide var hende, som fortalte Claus, at hun nok også er øm i morgen. Guiderne blev ved med at forsikre os om, at vinden var yderst usædvanlig og at turen ikke plejede at være så hård. Vi har også alle fået temmelig meget sol i ansigterne, nærmest krebsefarvede. Jeg tror, vi sover godt i nat, hvis vi altså ikke er for ømme! Den gode nyhed var, at mit knæ faktisk holdt temmelig godt. Det var først til sidst, jeg havde ondt i det. Jeg har mail-korresponderet med en bekendt, der er en meget dygtig idrætskirurg. Hun vil gerne undersøge mit knæ, når jeg er kommet hjem, og mener faktisk, at jeg har læderet/ødelagt mit ene korsbånd. Nu må vi se, hvad det får af konsekvenser. Jeg kan gå normalt igen, men er lidt forsigtig og passer på bevægelserne.
I morgen får vi en dejlig fredelig dag, og tro mig, jeg skal have solhat på hele dagen....
En dejlig og meget aktiv dag i dag.

1 kommentar:

Karin Grøn sagde ...

Der er efter hvad vi hører her i Danmark helt specielle vejrforhold i Australien og New Zeeland, men kan høre I får en masse ud af turen.