søndag den 22. februar 2009

Wellington til Wanganui

Gaaaaaaaab!
Det har ganske enkelt været en transportdag. En fredelig morgen på Copthorne Oriental Bay hotel i Wellington. Eneste underholdning var utallige store motorcykler, som holdt træf i Wellington i denne weekend. Rigtige mennesker altså, ikke tøsedrenge og forbrydere, som Hells Angels eller lignende.Mens vi stadig fulgtes med kysten på vej mod nord, kunne vi glæde os over det oprørte hav. Der har hele dagen blæst en fønvind fra nordvest, det er sådan en af de irriterende vinde, som er varm og sætter hovedpine.Resten af dagen gik ruten langs et uendeligt landbrugsland. Vi nærmer os slutningen på "Harry Potter og Dødregalierne", og den har da hjulpet os fra at falde i søvn og en trafikulykke, som de - forståeligt nok - konstant advarer mod langs landevejene. Nu er vi så i Wanganui og på et B&B ved navn "Arles". De gør sig de største anstrengelser for at ligne omgivelserne fra van Goghs foretrukne egn af samme navn. Det er da lidt pudsigt...

I morgen!
Sker der lidt igen. Vi skal køre længere ud på landet, før vi bliver samlet op af endnu en jetboat, og skal sejle laaaaangt ud i intetheden til "Nowhere Bridge Lodge", som ligger uden anden forbindelse med omgivelserne end floden.

Sig det bare, vi er blevet utrolig forvænte!

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Så blev jeg endelig opdateret . uhhhh sikke i nyder og oplever. Det slår mig hvor forskellige klimaer i udsættes for. Det er helt utroligt som vejret skifter.
Dejligt at se i nyder det og jeg nyder at være med på en kigger...