søndag den 1. februar 2009

Christchurch

I dag har vi slappet af, vasket tøj hele formiddagen, og gået lidt rundt i Christchurch. Vi har kørt med sporvogn, nogle rigtig gammeldags med træsæder, rigtig sjovt. Turen rundt er ikke så lang, men man får set lidt af bycentrum. Vi kom forbi Avon, som floden gennem byen hedder. Der skulle vi senere have en tur, hvor vi blev staget rundt. Efter floden kom vi til Arts Centre, hvor der var kunst marked, en lille og mere turistet udgave af vores kunsthåndværkermarked på Frue Plads i august. Vi havde dog ret meget sjov ud af at se på nogle meget flotte filtede hatte.Efter turen rundt med sporvognen fik vi en tur på Avon. Der var de mest nuttede sorte ænder, der ligner vores troldænder temmelig meget. Vores stag-fører var en ung englænder, som arbejder her i Christchurch for at tjene penge til resten af hans jordomrejse. Det var meget idyllisk og hyggeligt at blive staget rundt.Planen var så, at vi skulle med svævebane op på en af de vulkaner, som omgiver byen. Men det var blæst vældig meget op, og var blevet overskyet, så det ville være begrænset, hvor meget vi ville kunne se. Derfor gemmer vi den tur til i morgen.
Vi kørte tilbage til hotellet, hvor jeg siden har nydt mit garnindkøb fra i går, og er startet på et Queen Anne-tørklæde til Louise i det pink/orange/lyserøde garn.

Louise hoppede for én gang skyld i poolen, men det var vist en kold og kedelig oplevelse - specielt, når man ikke kunne hærge forældrene.

Ingen kommentarer: