lørdag den 17. januar 2009

Katedralen og et flipper party


Vi skulle ikke så langt i dag. Der var ca. 90 km. frem til Hahai, som er en rigtig perle et stykke nede af Coromandel halvøen ud mod Stillehavet. Den gode tradition med sea-food blev fortsat til frokost med en hel Crayfish per voksen - mums! Prisen var latterlig: NZ$ 25 per styk svarende til godt 75 DKK. Vel fremme på vores "Spellbound B&B" blev vi modtaget at to meget venlige ældre mennesker, som nu havde drevet B&B i over 20 år simpelthen fordi de nyder at møde så mange og forskellige mennesker på denne måde. Man skal nok være et temmelig socialt menneske, hvis det skal være en succes at bo på B&B, men så er det også spændende og skægt!
Da vi var færdige med at nyde udsigten fra vores logi - og vi fik lov at fortsætte for vores værtsfolk - var det tid til dagens første attraktion, som var turen til Cathedral Cove.
Turen fra den offentlige parkeringsplads var angivet til 45 min. hver vej, men selvom den var glimrende anlagt, var det ikke just "a light walk". Så specielt Lisbeth fik sig da dagens motion, ikke mindst da den sluttede med et par hundrede trin ned i Cove'en. Endnu en gang afslørede "Lonely Planet", at man ikke kan stole på den. De mente at den tur lod sig gøre af enhver, der ikke har brug for en respirator, på 25 minutter- Så måske er konklusionen, at Lisbeth har brug for en respirator! Det var nu bestemt turen værd at se den store naturligt skabte sandstensgrotte, men vi var nok "lidt" underforsynede med vand og badetøj. Dagens anden attraktion skulle være "Hot Water Beach", hvor vi var afhængige af lavvande. Denne dag var det lavvande 19:15, så vi planlagde en picnic. Sagen er, at der er en varm kilde ude på stranden, som kommer fra termiske kilder under havet. Fidusen var, at man skulle medbringe en spade og grave sin egen private og naturlige spa. Hmm., hvad der nok ikke lige var taget med i planlægningen var, at det var lørdag, og en masse kiwi'er havde også fået den gode idé at tage til de varme kilder. Synet var ejemdommeligt - det levede op til min forventning om et party af flippere, som var mødtes et eller andet sted langs Ganges breder! Forestil jer utallige mennesker ligge på langs i mudret vand tæt pakket og adskilt af intermistiske sandvolde. De fleste var mere eller mindre indsyltede i sand, og havde en eller anden drikkelig genstand i hånden, eller forsøgte at grave deres lokale bad dybere til gene for naboen. Ind imellem steg der så underlige dampe op ml. søerne, som i øvrigt alle lugtede af svovl. Da vi havde set nok, og klart ikke ønskede at deltage i den happening, tog vi hen til en anden og mindre befolket strand for picnic og et aftenbad.

4 kommentarer:

Søster II sagde ...

Det ser fuldstændig fantastisk ud - og det bliver bare ved og ved, jeg kan slet ikke tro, at I bare har været væk i 2 uger....nå men glæder mig til at følge med videre på jeres eventyrer.
Har lige overværet åbningen af det nye koncerthus - direkte udsendelse i TV. En dejlig koncert og det ser ud til at være en helt fantastisk flot sal -og lyden skulle være sublim...kan ikke gå hurtigt nok med at komme ud og opleve det. De opførte Windor på det kæmpestore orgel, mere end1600 piber, tror jeg det var. Det lød så flot og må¨have været helt fantastisk at høre på i salen.... Godt at man har valgt at tænke stort for en gang skyld - måske liiiidt dyrt men hvad f... , det skal jo stå der i mange år.Undrer mig på, hvor Michael Christiansen har fået placeret sig, så er han er kommet til at holde tale til åbningen både på Operaen, den nye koncertsal -og gjorde han det ikke også i det nye skuespilhus!! Nå men manden fik da styr op det Kgl. så man kan jo håbe på, at han også kan få styr på DR...gad vide om Chr. IV er hans forbillede?? En flot åbning var det i hvert tilfælde og jeg glæder mig meget til at komme derud.

Kan I tre nu have det rigtigt godt - glæder mig til at læse mere.

Anonym sagde ...

Kære venner
Det er bare så vidunderligt at følge jeres oplevelser uden at skulle gennemgå de samme strabadser. - Jeg kan glimrende sætte mig ind i Lisbeths kvaler med den 25 - 45 min. tur og 100 trin til slut - godt at oplevelsen trods alt var anstrengelserne værd.
Jeres bemærkning om, at man skal være et meget socialt menneske for at bo på B&B forklarer en del for os.

Anonym sagde ...

Kære venner. Hvor ser der dog fantastisk ud !! Når man nu ikke selv er på tur, så kan vi andre her kun glæde os over, at I vil dele jeres oplevelser med os. Vi nyder meget at læse om alt, I oplever og se de skønne steder, I besøger. Jeg ville dog gerne have haft et par billeder fra stranden med Claus gravet ned i sandet - er I ikke lidt sarte ;-). Forsat god tur og nyd det nu.

Marianne sagde ...

Suk hvor sidder man bare her og drypper mundvandet på tastaturet :-) Altså på den fede måde.....