fredag den 16. januar 2009

Slut på Nordlandet

Tak for alle hilsenerne her, via mail, SMS og på facebook. De har glædet mig alle som en. Det var en god fødselsdag, selvom det da godt nok er den første fødselsdag, jeg har holdt uden gaver. Men jeg har selv bedt om, at Claus og Louise ikke slæbte noget med, og gaven vil jeg gerne være med til at købe i Shanghai.
Restauranten i går var fabelagtig. Dejlig mad og god vin. Hytten, vi overnattede i, var utrolig lækker, og køleskabet var fyldt med gode sager til at lave morgenmad med. Således velforsynede fortsatte vi vores tur.
Vi har forladt Nordlandet, som er den del af Nordøen, der ligger nord for Auckland, og kørt ud på Coromandel Peninsula. Coromandel ligger på en halvø, der strækker sig ud i Stillehavet lige syd for Auckland. Vejret har været overskyet, men stadig varmt. Turen herud var smuk, kystlinien langs halvøen ligner den skotske kyst med forrevne klipper.
Nu er vi så ankommet til Coromandel Town, hvor vi bor på et glimrende motel lige nær ved havnen. Vi har straks vasket vores nye (kun en uge gamle) badehåndklæder. Det er nu ikke så svært at vaske, det er værre at få tingene tørrede i den temmelig fugtige luft.

Da vi kørte forbi Auckland, kom vi lige forbi et outlet, så Louise har fået lidt nyt tøj, jeg har fået vandresandaler og Claus har købt et elektronisk gimmick, surprise... Nedenstående billede viser den stolte nye ejer!
Ellers står resten af dagen på afslapning og lektielæsning.

Ingen kommentarer: