fredag den 2. januar 2009

Take off


Så er det ved at være afgang. Kufferterne er pakkede, og pakket godt. Der er rigtig meget i dem, 47,5 kg, det er da meget flot ramt. Så er der jo ligefrem plads til lidt indkøb på NZ, det er rart.
Vi mangler så lige at pakke håndbagagen, men det er overskueligt.


Jeg har også vasket og ryddet op, så nu er huset klar til hovedrengøring... Dejligt at komme hjem til rent hus om lang tid.

Vi kom ellers godt ind i det nye år. En hyggelig og fredelig nytårsaften og en meget stille 1. nytårsdag med nytårskoncert og film om aftenen. Desserten nytårsaften var Marcelkage med hindbærsorbet og vanilleis, det var godt nok mums.
Hav det godt alle sammen, vi snakkes ved.

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

I må have en rigtig, rigtig god tur hvor oplevelserne vil vare for evigt. jeg glæder mig til at høre om turen og der kommer vel også et billed eller to? Pas nu godt på hinanden og husk at nyd det

Andreas sagde ...

Haha jamen det kan jo være jeg så skal droppe forbi huset og nyde stilheden :D Kan i nu have en god tur mvh Andreas

Mette G. sagde ...

Rigtig god tur - som Marianne håber jeg da på billeder. Og 23 par sokker på et - år det er gevaldigt godt gået!

Helge P. sagde ...

nessesHej alle tre. Rigtig god tur og tak for det gamle år med århundredets fest, julebrev m.v. Vi er nu tilbage på pinden efter vores tur til NZ der startede 19 nov, så det blev 1½ måned kun med en uge på arbejde lige inden jul- ikke rart at starte igen, men det er vel som en kold shower.
Vi glæder os til at følge jer evt komme med forslag til do's og dont's på Sydøen, hvor to uger ihverfald var alt for lidt. Har haft en dejlig jul med hele familien. Lisbeth som sædvanligt trakterende for alle i fem dage i træk.